Lunch to Go

Met dit prachtige weer kan je weer genieten van de Tulpenroute in de Polder. Wat is er fijner om die dag volledig ontzorgt te laten verlopen. Wij hebben een heerlijke Lunch to Go samengesteld en een prachtige route voor je uitgestippeld.

Tulpen

De Noordoostpolder staat ook dit jaar weer bekend om haar prachtige tulpen. Dat moet je zien, velden vol prachtige kleuren. Laat je verrassen door Cateringexpress De Prinsenhof, wij regelen een lunch, maar ook na de tulpenroute verzorgen wij een warme maltijd, of zelfs een BBQ!

Koffie
to Go

De TulpenTour lekker beginnen? Dat kan met een heerlijke Koffie to Go van De Prinsenhof met Blokzijlerbrok, Schokkermop, Appeltaart en niet te vergeten heerlijke koffie voor onderweg.

En je ontvangt ook de route die door Het Tulpenfestival is uitgezet. Zo kan je de dag lekker beginnen.


Lunch
to Go

Volledig ontzorgt starten met een heerlijke dag. Ontspannen genieten van de mooiste kleuren die de natuur te bieden heeft, wij hebben een prachtige route uitgestippeld.

Daar hoort ook een lunch bij, deze haal je van tevoren bij ons op, zodat je er geen omkijken naar hebt. De lunch is met zorg bereid en heerlijk vers.
Te combineren met een heerlijke koelverse maaltijd of een BBQ.

Kaasplankje
to Go

Mooier kan een dag niet zijn, met volle teugen genieten van kleuren en geuren. De Noordoostpolder heeft enorm veel te bieden en daar heb jij vandaag wat van mogen proeven.

Over smaken en geuren gesproken, waarom de dag niet gezellig afsluiten met een heerlijke BBQ. Wij regelen een heerlijk BBQ-pakket, daar neem je toch een wijntje bij?
Samen met een goede lunch, een heerlijk verzorgde dag.

Drie gangen Diner
voor thuis

Genoten van een heerlijke dag in de buitenlucht, bijkomen van de kleurenpracht die de polder je heeft geboden. Het voorjaar heeft je veel te bieden.

Sluit deze dag af met een heerlijk bereide 3 gangen diner met producten uit de polder. Je hoeft deze alleen maar op te warmen. Met de kwaliteit waar De Prinsenhof al jaren om bekend staat.
Wat dacht je van een heerlijke lunch en ‘s avonds deze warme maaltijd?

Hoe werkt het?

Wij hebben het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Bestel jouw gewenste pakket of pakketten en haal deze op de dag van jouw Tulpen Tour op bij Deelwerk aan de Randweg 15 in Emmeloord en wij verzorgen een prachtig uitgestippelde tour.
Heb je ook een koelverse maaltijd, dan kan je deze ophalen nadat je jouw Tulpen Tour hebt gedaan, zo blijft het heerlijk vers en heb jij geen zorgen.