De Prinsenhof

gezelligheid is voor ons een eitje

Pasen 2021

Dit jaar moeten we er iets extra leuks van maken, voor jezelf maar ook leuk voor een ander. Daarom hebben wij verschillende PaasBoxen samengesteld. Neem eens een kijkje

Samen genieten

Ook dit jaar verzorgt De Prinsenhof alles voor Pasen. Van Ontbijt, Lunch, Tapas, Gourmet tot aan een heerlijk Diner. Wil jij jezelf verwennen of een ander verrassen? Dat kan nu met onze heerlijke Paasactie.

Paasontbijt

Een heerlijk paasontbijt, met verse broodjes en een uitgebreid assortiment aan beleg, yoghurt, en verse fruitsalade. Maar wat zeker met pasen niet mag ontbreken, een gekookt eitje!

Wil je weten wat er allemaal in het pakket zit, en direct bestellen?

Brunch

Niets is leuker dan genieten van een goed verzorgde lunch. Met een gezonde Smoothie, Zalm, Carpacciosalade en een heerlijk soepje.

Nu al zin in? Kijk dan naar de complete lijst en bestel in een paar muisklikken. Wij verzorgen de rest.

Pasen 2021
Onvergetelijk lekker

Tapas

Heerlijke tapas op tafel, dat maakt het gezellig.Voor Pasen hebben wij een uitgebreide tapasbox gemaakt, met onder andere Wraps, Patatas Brava, Chicken Wings, Varkenshaasspiesjes, keuze uit twee verschilende soorte soep en nog veel meer. Neem een kijkje en bestel direct. Jij hebt er verder geen omkijken naar.

Dinner

Vier gangen Dinner bij jou thuis bezorgd, dat maakt Pasen compleet. Verwen jezelf met overheerlijk Salade, Soep, Kip of een Tonijnsteak en een verrassend lekker toetje.

Je ontvangt tevens een uitleg over hoe je dit zelf in de oven of magnetron kan opwarmen zodat jij op je eigen tijd aan tafel kan schuiven.

SeniorenBox

Pasen moet voor iedereen gezellig zijn. Een heerlijke lunch en dinner in één Box. Een lekker soepje vooraf, dan lekker broodjes met uitgebreid beleg en een frisse yoghurt.

Voor het diner een lekker salade, kippendijtjes in Italiaanse kippensmoor, gegrilde groenten en een lekker toetje met aardbeien en slagroom.

Wil je dit cadeau geven of voor jezelf bestellen? Bekijk de complete samenstelling van deze heerlijke SeniorenBox en bestel.

Gourmet

Gezamelijk Gourmetten? De Prinsenhof verzorgt een volledige Gourmetschotel, met Kippendij in kerriemarinade, Satestokjes, Ossehaaspuntjes en nog veel meer. En daar bovenop natuurlijk ook stokbrood met kruidenboter.

Weten wat er er nog meer in de GourmetBox zit? Neem dan gerust een kijkje en bestel voor twee personen vanaf €13,95 p.p.

Pasen 2021
Maak er wat
gezelligs van

Contact

DE PRINSENHOF

Bedrijfsweg 32 8304 AZ Emmeloord