De Prinsenhof

Een betere maatschappij begint bij jezelf!

Een cateringbedrijf met zorgdiensten?

Wij verzorgen al ruim 50  jaar catering en maaltijden voor senioren en het bedrijfsleven. De nadruk is de laatste jaren steeds meer komen te liggen op het verzorgen van maaltijden voor senioren.Wij krijgen steeds meer vragen van onze klanten om aanvullende diensten te verrichten. Om deze reden hebben wij besloten om onze maaltijdservice aan te vullen met diverse (zorg)diensten.

Ons doel is hierin tweeledig.

Ten eerste merken wij, door alle bezuinigingen en ontwikkelingen in de zorg, dat mensen meer behoefte hebben aan ondersteuning in de thuissituatie, uiteraard tegen een betaalbare prijs.

Anderzijds zijn wij al langer een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt door te werken met mensen die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. Wij willen deze groep een kans geven omdat zij ongewild thuis zitten en dolgraag aan het werk willen. Ook merken wij dat deze groep een goede aansluiting heeft bij ouderen. Alle werkzaamheden worden op een deskundige en correcte wijze uitgevoerd, natuurlijk tegen een schappelijke prijs en onder begeleiding van professionals die ervaring hebben in het begeleiden van deze groep mensen.

Plezier in het werk, vriendelijkheid, op zijn tijd een bakje koffie en een ontspannen sfeer, dit zijn de omstandigheden waarin wij willen gaan werken.

Werkzaamheden heden waarvoor u bij ons terecht kunt is o.a.

Tuindiensten – ICT problemen – klusjes in en rondom het huis – huishoudelijke karweitjes – opruimen van garages, schuren, zolder etc. – boodschapjes – fiets reparatie.

Contact

De Prinsenhof

Bedrijfsweg 32
8304 AZ Emmeloord

Bericht ons