De Prinsenhof

Koelverse maaltijden

De koelverse maaltijden van De Prinsenhof is inmiddels een begrip geworden in de Noordoostpolder en op Urk en wij leggen graag kort uit waarom dat zo is.

Allereerst is de kwaliteit hoog, alles wordt in huis gemaakt met zoveel mogelijk producten van de polderbodem. Zo werken wij met tomatenkwekerij “In de Polder”, onze aardbeien komen vers van Chris Verhage, de witlof van Witlofkwekerij LOF, de appels en peren van Fruitbedrijf Masteling, en onze kool halen wij bij Boer Beers. Kortom, u weet direct dat het kwaliteit is.

Onze maaltijden zijn voor iedereen geschikt: senioren, alleenstaanden of mensen die gewoon even geen tijd hebben om te koken. Het is gemakkelijk, gezond en gevarieerd.

Gelijk Bestellen

U kunt bij ons direct bestellen via de website, maar u kunt ons ook mailen, appen of bellen. Vergeet dan niet uw naam – adres – bestelling en leverdag te vermelden. Betaling zal via een tikkie of automatische incasso gaan. Als u via de website besteld, kan u via iDeal betalen.

Bestel op tijd

Als u heerlijke maaltijden koelvers wil hebben, dan vragen we u wel tijdig te bestellen. Wij leveren twee keer per week, op dinsdag of donderdag tussen 16.30 en 18.00 uur. Bestellingen dienen de dag voor levering vóór 18.00 uur bij ons binnen zijn.

Kies uw maaltijden uit

Contact

De Prinsenhof

Bedrijfsweg 32
8304 AZ Emmeloord

Bericht ons