Buffetten warm en koud

Wij hebben een aantal "wereld"buffetten voor u samengesteld. Natuurlijk kunt u ook Uw eigen buffet samenstellen, wij willen U daarbij graag adviseren. Ook kunnen wij een speciaal thema buffet voor U samenstellen. Dus wilt U Italiaans, Chinees, Caribische, Western, een zeemansbuffet of een Texelse specialiteiten buffet, U zegt het maar, wat voor thema het ook is, wij gaan ervoor.

Onderstaande buffetten zijn vanaf 15 personen en inclusief gratis gebruik van borden, bestek, servetten en warmhoudmaterialen. Bezorgkosten in de NOP gratis.

Bezorgkosten in een straal van 50 km rondom Emmeloord € 25,00.
Bezorgkosten in een straal van 100 km rondom Emmeloord € 45,00.

Groepen vanaf 50 personen bezorgen wij gratis in geheel Nederland.(Waddeneilanden in overleg)
Kijk hiervoor op onze site www.koudenwarmbuffet.nl

Koud Buffet Passie uit de Polder

Vanaf 15 personen
Huzarensalade opgemaakt met eigen gemaakte boerenachterham, gevulde scharreleieren, rauwe ham met meloen en polderasperges, boerenpaté. Een zalmsalade met huisgerookte zalm, forel, makreel, garnalen en tonijn. Een overheerlijke vruchtensalade in een zachte roomdressing. Een poldersalade met aardappelen, spekjes, scharrelei, en polderuien. Gerookte scharrelkipsalade met poldergroenten. Hollandse haringsalade, Urker tonijnsalade, stokbrood en kruidenboter.

€ 12,50 pp.

Koud Buffet & Tapas

Vanaf 15 personen
Een luxe buffet met rundvleessalade gegarneerd met diverse vleessoorten en fruit. Carpaccio salade met rucola en pijnboompitten, meloensalade met rauwe ham, huisgerookte zalm met zalmsalade en mierikswortelsaus, heerlijke vruchtensalade in een fluweelzachte roomdressing, originele Franse tonijnsalade met olijven en sperzieboontjes, gerookte kipsalade met roerbak groenten, Griekse rauwkostsalade, tricolore pastasalade, stokbrood, mini broodjes en kruidenboter.

€ 16,00 pp.

Winterbuffet.

Vanaf 15 personen
Een buffet uit de oer Hollandse keuken, boerenkool, zuurkool, hutspot, stimp stamp, slagersworst, speklappen, saucijzen, balletje gehakt, jus en tafelzuur.
€ 12,50 pp.

Koud en warm buffet van het huis

Vanaf 15 personen
Een combinatie van huzarensalade met diverse vleeswaren, zalmsalade met diverse gerookte vissoorten, vruchtensalade in roomdressing, stokbrood, kruidenboter. Biefstukreepjes met Thaise roerbakgroenten, supermalse kipsate in een smaakvolle pindasaus, varkenshaasreepjes in een champignonroomsaus, balletjes gehakt in een Italiaanse tomatensaus, witte rijst en een groenteschotel.
€ 17,95 pp

Koud en warm buffet de luxe

Vanaf 15 personen
Griekse rauwkostsalade met olijven en feta, vruchtensalade in een zachte roomdressing, gerookte kipsalade met roerbakgroenten, carpaccio salade, stokbrood, kruidenboter. Biefstuk van de haas met stroganoffsaus, varkenshaasreepjes in gorgonzolasaus, Italiaanse kipschotel, zalmfilet in folie, witte rijst en een groenteschotel.
€ 18,95 pp.

Koud en warm buffet Internationale.

Prijs vanaf 15 personen
Hollandse haringsalade met rode bieten en ui, Duitse scharrelsalade met ei, spekjes en uien, Franse tonijnsalade, vruchtensalade Hawaï. Zweedse balletjes in een pittige pepersaus, Piri Piri van kip, Indische saté, Japanse wokschotel met roerbakgroenten, witte rijst, aardappeltjes, stokbrood en kruidenboter.

€ 19,50 pp.

Buffet Italia.

Vanaf 15 personen
Dit vakantiebuffet uit Italië bestaat uit Parmaham met rucola en meloen, tonijnsalade, Italiaanse tomatensalade met kaas, pastasalade, ovenaardappeltjes met oregano, varkensreepjes op Napolitaanse wijze, Lasagne Bolognaise, Penne Regate, Saltimbocca, kipreepjes in witte wijn gestoofd, kruidenboter en ciabatta.

€ 18,95 pp.

Western Buffet.

Vanaf 15 personen
American Spare Ribs , Kentucky Chinkenwings , Tex Mex reepjes, grill burger, Buffalo Bill’s Potato’s, ovenschotel van mais en paprika, Smoked Salmonschotel, Potato Salat, rauwkostsalade, pastasalade, stokbrood en kruidenboter.
€ 18,95 pp

Vakantie Feeling Buffet

Vanaf 12 personen
Het buffet bestaat uit Indische wokschotel van kip met roerbakgroenten en sojasaus, heerlijk gemarineerde American spare ribs in een pittige uiensaus, varkenshaasreepjes met champignons in een Italiaanse tomatensaus, Hollandse gehaktballetjes in een pindasaus, witte rijst, gekookte witlof met ham en kaas uit de oven. Huisgemaakte Duitse scharrelsalade met ui, ei en uitgebakken spekjes, Franse vruchtensalade in een romige slagroomdressing, Griekse rauwkostsalade met olijven, tomaat en feta, en een mooi opgemaakte schaal met huzarensalade, stokbrood piccolo en heerlijke kruidenboter, aiolisaus en tapenade. Bon Apetit
€ 18,95 pp